It's my sound

Ez a blog főleg a rock-metal stílussal kapcsolatos zenékről, hírekről, bandákról stb. fog szólni. enjoy it!

Friss topikok

Linkblog

Sum 41

2011.01.20. 19:46 WintRRRR

Sziasztok I.Z.H.-k!

Ma este egy igazi punk rock bandát mutatok be nektek, mégpedig a Sum 41-t.

Nos, a Sum 41-t 1996 nyarán alapította 2 punk rajongó tinédzser: Deryck Whibley, és Steve Jocz. A banda neve a a nyár (summer) negyvenegyedik napjából származik, amikor megalakult a banda. Először 1996. szeptember 28-án léptek fel egy supernova koncerten.

Eleinte főleg házibulikon, és ritkán iskolai bulikon léptek fel, amiken már saját számaikat is játszották más bandák feldolgozásai mellett.

Először az Island Records figyelt fel ötletes bemutatkozófelvételeikkel. A leszerződés után átlagon aluli koruknak, és kiemelkedő dalíró képességeiknek köszönhetően népszerűségük egyre emelkedett.

Első albumuk a Half Hour of Power még nem hozott nagy sikert, de ahhoz elegendő volt, hogy felkeltsék magukra a figyelmet. A második albumuk az All Killer No Filler már hatalmas sikert aratott a tengerentúlon, és japánban, de ahhoz még mindíg nem volt elég ,hogy Amerikát is meghódítsa. Az album három számából azonnal klipp készült (Fat Lip, In too deep, Motivation), és a Sum 41 az év felvedezettje lett.

Tagok: 

  • Deryck Whibley - ének, ritmusgitár
  • Cone McCaslin - basszusgitár, vokál
  • Steve Jocz - dob, vokál
  • Thomas Thacker - szólógitár, vokál

 

És befejezésül néhány szám a bandától ;)

WintRRRR voltam, sziasztok :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itsmysound.blog.hu/api/trackback/id/tr812600925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása