It's my sound

Ez a blog főleg a rock-metal stílussal kapcsolatos zenékről, hírekről, bandákról stb. fog szólni. enjoy it!

Friss topikok

Linkblog

Hollywood Undead

2011.02.01. 20:17 batzsolt

 Jó estét I.Z.H.-k!

 
Bocsánat az oldal elhanyagolása miatt, de mostanában zűrös volt az életem…
 
De most talán térjünk rá a zenére.
 
A bandát Hollywood Undeadnek hívják, és stílusban általában a rap rock kategóriába sorolják. Mindannyian maszkokat viselnek, amik főleg a sima jéghoki maszkok átakalítva, valamint álneveket használnak, de elárulták az igazi neveiket, céluk nem az anonimitás volt, mint a Slipknotnak. A névválasztásuk teljesen véletlenszerű volt, nem tartalmaz jelentést, jó hangzása miatt választották.
 
A dalszövegeik főleg a bulizásról szólnak, ezek inkább a raphez közelítenek, mint a rockhoz. Viszont a komoly témájú számaik mindenképp a rockhoz közelítenek.
 
Jelenlegi tagok (álnevek):
 
¯    Charlie Scene – vokál, gitár
¯    Johnny 3 Tears (J3T) – vokál
¯    Funny Man - vokál
¯    J-Dog – vokál, gitár, billentyűs hangszerek, 2011 óta basszus gitár
¯    Da Kurlzz - ütős hangszerek, vokál
¯    Danny - vokál
 
Volt tagok:
 
¯    Deuce-vokál
¯    Shady Jeff-vokál
 
Koncerteken
 
¯    Biscuitz - dobok
 
A banda 2005-ben alakult Los Angelesben és ugyanebben az évben már ki is adtak egy lemezt, aminek a címe a banda neve volt szimplán. Még ugyanebben az évben elkezdtek dolgozni a Swan Songs c. albumukon, amit 2008-ban adtak ki, de már 2007 végére kész volt. Az kiadatás dátumának az oka az volt, hogy egy olyan kiadót próbáltak keresni, aki nem cenzúrázza a dalszövegeiket. Az album nagyot ütött: a Billboard 200-on az első héten rögtön a 22. helyre ugrott. 5 klipp is készült a CD-n lévő dalokból, (2 koncertfelvétel) amit SAJNOS a Vevon jelentettek meg, tehát a klippek olyanok, mint ha némafilmek lennének, a sok cenzúra miatt J. Az Egyesült Királyságban csak 2009-ben jelent meg az album, de hozzácsaptak még 4 bónusz számot is. 2009-ben egy CD/DVD szettet adtak ki, a Desperate Measures, aminek a CD-je 6 új számot tartalmazott, a többi 7 meg csak koncertfelvétel volt. Ebből 3 szám feldolgozás, 1 meg az Everywhere I Go remixe volt, tehát volt összesen 2 új szám ezen a CD-n. Hát igen….
 
Nos 2010… Ebben az évben szavazták ki Deucet a bandából, aki egyébkánt is rég bele akart kezdeni a szólókarrierjébe, és mégis megsértődött ezen… hát igen, nem egy nagy jellem. 2010-ben elkezdtek dolgozni az American Tragedy néven készülő albumukon. Még ebben az évben ki is adták az albumról a Hear me now c. dalt. Idén kiadtak róla még egy számot, amit Comin’ in Hotnak hívnak. Az új album márciusban fog megjelenni. Már alig várom. :) Idén új maszkokat is csináltattak egy igazi profival, és nagyon jók lettek :).
 
Íme egy kis ízelítő :)
 
 
 
 
 
 Itt van egy nagyon jó minőségű koncertfelvétel az egyik új számról, a Hear me nowról. Betehetném ide a hivatalos szöveges vidijét is, csak nem engedi a Youtube sajna.
 

Szólj hozzá!

Címkék: hollywood undead rap rock

A bejegyzés trackback címe:

https://itsmysound.blog.hu/api/trackback/id/tr732631803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása